Stagekalender en -concepten

Wil je weten hoe onze kalender en onze stages eruit zien voor volgend academiejaar? Neem dan snel een kijkje!

KALENDER: wordt verwacht

Dagopleiding:  stageconcepten

Verkorte opleiding:  stageconcepten

Verkorte opleiding (dagtraject):  stageconcepten

Expertstages:  stageconcepten

NICE TO KNOW

Het grootste deel van onze stages start op tijdens de kennismakingsdag van maandag 11 oktober. Kijk goed na wie u wanneer mag verwachten die dag.

Uitzondering hierop is de stage in het eerste leerjaar: Deze gaat al vroeger van start.  Begin september nemen wij met u contact op over de opstart van deze stage (1 dag in de 3e kleuterklas). Onze derdejaars nemen dan zelf contact op voor het maken van verdere afspraken.

Deze data gelden enkel voor de stages van onze dagopleiding.

Studenten van het verkorte traject plannen hun stages steeds in overleg met de school en mentor. Zij nemen zelf contact op bij de start van het academiejaar en ten laatste op maandag 11 oktober.

Bedankt

Alvast hartelijk bedankt voor de opgegeven stageplaatsen! We gebruiken deze voor het leggen van onze puzzel. Pas na de examenperiode in augustus krijgen we een zicht op de effectieve inschrijvingscijfers. Daarom vragen we u om de stageplaatsen tot en met 27 september voor ons te reserveren en rekening te houden met mogelijke wijzigingen tot die datum. Als we nadien nog zaken veranderen of extra plaatsen nodig hebben, nemen we persoonlijk contact op.

Mentorenavonden in 2021-2022?

Zeker! Houd onze website in de gaten!

Goede ideeën of suggesties? Mail ons gerust via maarten.dupont@thomasmore.be!

Graag tot dan