Lager onderwijs Mechelen - Welkom!

 

Heeft u ‘goesting’ om (verder) met ons samen te werken? Superfijn!

Bent u terug bereid om studenten van het 1e, 2e, 3e jaar en/of studenten van de verkorte opleiding stage te laten lopen in uw school? 

Dan kan u de beschikbare stageplaatsen aanduiden via het online stageportaal vanaf 8 mei 2023 Deadline voor het intekenen voor stageplaatsen is 5 juni 2023. 

OF: Neem vrijblijvend contact op met onze praktijkcoördinator, Maarten Dupont, via maarten.dupont@thomasmore.be!

Verloor u de deadline uit het oog? Aarzel dan niet om uw stageplekken per mail aan onze praktijkcoördinator te bezorgen.

 

Stageconcepten 2023-2024 en -data: 

In volgende overzicht kan u meer informatie vinden over de specifieke stages die we organiseren. Bij elke stage wordt aangeduid op welke dagen of in welke periode de stage dient gerealiseerd te worden.

Vanaf academiejaar 2023-2024 stapt ook onze dagopleiding in een nieuw curriculum in. Neem snel een kijkje in onze nieuwe stageconcepten

 

NICE TO KNOW

Het grootste deel van onze stages start op tijdens de kennismakingsdag op  donderdag 5 oktober

Die dag bezoeken onze studenten van Stage en atelier 1, Stage en atelier 2, Stage en atelier 3, Stage en atelier 4  en zelfstandige stage hun stageschool. 

Onze studenten uit het verkorte traject nemen zelfstandig en bij voorkeur voor de herfstvakantie, contact op met u om de eerste afspraken te maken en verwachtingen af te stemmen.

 

Bedankt

Alvast hartelijk bedankt voor de opgegeven stageplaatsen! We gebruiken deze voor het leggen van onze puzzel. Pas na de examenperiode in augustus krijgen we een zicht op de effectieve inschrijvingscijfers. Daarom vragen we u om de stageplaatsen tot en met 26 september voor ons te reserveren en rekening te houden met mogelijke wijzigingen tot die datum. Als we nadien nog zaken veranderen of extra plaatsen nodig hebben, nemen we persoonlijk contact op.


Ellie Lefèvre & Maarten Dupont

Opleidingsmanager en Praktijkcoördinator Lerarenopleiding Lager Onderwijs 

Contacteer de praktijkcoördinator via: 0472 50 57 60 of maarten.dupont@thomasmore.be